CLUB NATACIÓ LLEIDA Entidades deportivas Lleida Lleida

COMUNICADO CN LLEIDA 24 / 12

24/12/2020

Benvolgut/da  soci/a:

LA JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB NATACIÓ LLEIDA COMUNICA ALS SEUS SOCIS:

Us desitgem un Bon Nadal i un Feliç Any Nou, i us volem agrair tots el esforços que heu realitzat aquest difícil any. Seguirem treballant cada dia per fer un millor club per tots els socis,


  • El passat dimarts, dia 22 de desembre, es va celebrar virtualment, l’Assemblea General Ordinària, en la qual és va aprovar el tancament comptable de l’any 2019 i el pressupost 2020. Una vegada estigui confeccionada l’acta d’aquesta Assemblea, la trobareu a l’espai “Portal Transparència” del web oficial del club.

  • La Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida, van treure dues ajudes per fer front a la situació dels Clubs, a les quals vam presentar la documentació pertinent. La Generalitat ja ens ha confirmat que pels metres quadrats que tenim coberts ens subvencionarà amb 50.000€. Us mantindrem informats de com es resolgui l’ajut de la Diputació.

  • Pel que fa al cribatge poblacional en el sector esportiu, que us vam anunciar que faríem al club, dir-vos que de moment estem a l’espera que ens digui alguna cosa el Departament de Salut de la Generalitat. Aquest cribratge es realitzarà entre els federats, socis i treballadors. 

  • Respecte la nova recepció, esperem tenir-la acabada aviat, hem tingut problemes amb la humitat del terra que han fet que s’endarrerís l’obra.

  • Finalment, recordar-vos que l'horari del club durant el període nadalenc serà:

Dijous 24 de desembre           de 8 a 18h30.

Divendres 25 de desembre           TANCAT

Dissabte 26 de desembre           de 9 a 14 h. 

Dijous 31 de desembre de 8 a 18h30

Divendres 1 de gener                    TANCAT

Dimarts 5 de gener             de 9 a 18h30.

Dimecres 6 de gener de 9 a 14 h.

 

          #TotsFemClub