CLUB NATACIÓ LLEIDA Entidades deportivas Lleida Lleida

COMUNICADO CN LLEIDA 13/11

13/11/2020

Benvolgut/da soci/a:

LA JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB NATACIÓ LLEIDA COMUNICA ALS SEUS SOCIS:

⮚ Les instal·lacions del Club Natació Lleida continuaran tancades, al menys, fins el 23 de novembre, per tal de donar compliment a les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat per frenar el coronavirus.

⮚ D’altra banda, els esportistes federats del nostre club, que en les properes setmanes tinguin algun competició oficial que puntuï per la seva federació estatal corresponent, podran continuar amb els entrenaments seguint totes les mesures establertes per les autoritats competents.

⮚ El proper mes no es giraran les quotes de les diferents seccions, natació, natació artística, tennis, pàdel, gimnàstica rítmica, taekwondo i activitats dirigides, recordar-vos que aquestes es giren a mes vençut. En canvi, sí que es giraran les quotes socials atès que són aportacions a fons perdut per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió i la pertinença a un projecte compartit per totes les persones associades.

⮚ Pel que fa a les taquilles, dir-vos que en el cas que no vulgueu continuar amb el lloguer anual s’ha de comunicar a secretaria abans del dia 20 de desembre.

⮚ Des del Club estem donant suport a les iniciatives de la UFEC i a les de les Federacions a les quals estem adscrits per reclamar que “l’esport és un servei essencial i és part de la solució”. Els socis i sòcies del Club ja vam demostrar la nostra responsabilitat durant la primera onada de la pandèmia i estem segurs que, ara, ho tornarem a fer.

⮚ Us volem agrair la fidelitat que sempre heu mostrat així com les mostres de suport i dir-vos que us mantindrem informats de les novetats que es vagin produint. Esperem tenir acabada la nova recepció i la nova App de reserva d’ instal·lacions pel proper dia 23 quan previsiblement podrem obrir les instal·lacions a l’aire lliure.

⮚ Finalment, recordar que el canal de comunicació amb el club és l’adreça alserveidelsoci@clubnataciólleida.com

Ens veiem aviat
#TotsFemClub