CLUB NATACIÓ LLEIDA Entidades deportivas Lleida Lleida

7è OPEN SOLIDARI CN LLEIDA BY NAYMOTOR

17/04/2018

Benvolguts companys,

Per setè any consecutiu, i amb les il·lusions totalment renovades, ens plau informar-vos, que els propers 14, 15, 16 i 17 de juny de 2018,  es durà a terme a les instal·lacions del club, el 7è Open Solidari CN Lleida by Naymotor "Torna a somriure",   que un any més, el nostre Club organitza  en benefici de les Colònies gratuïtes per a nens i nenes amb malalties oncològiques a l’alberg Era Garona de Salardú, i les quals compten ja la seva 19º edició. 

Us recordem que en aquestes colònies hi participaran uns 100 nens i nenes, i són organitzades i finançades totalment per l’Associació Espanyola Contra el Càncer Catalunya des de la seva primera edició. Els participants son nens i nenes de tot el territori espanyol d’ edats compreses entre 6 i 14 anys. 

Un any més,  estem programant activitats en totes les seccions del club. Pàdel, tennis, natació, taekwondo, rítmica, activitats dirigides, futbol..., a més de les actuacions del Mag Oscar De la Torre, del grup de ball IDAE, i la gentilesa de Tir amb Arc de Pardinyes,  la tradicional festa de l’escuma gentilesa de “Festa i Fusta” i així com diverses activitats d’oci dirigides als més petits de la casa. 

Recordar-vos també, que l’open es du a terme gràcies a tot l’equip tècnic, així com companys i companyes  que l’organitzen desinteressadament, i també sumant les aportacions econòmiques i en forma de programació de les diferents empreses i organismes públics.  D’aquesta forma, tota la recaptació que aporten les inscripcions, i les diverses inscripcions en forma de fila 0, sumada, si s’escau, a subvencions aconseguides, es donarà íntegrament a la AECC per la causa.

Així doncs,  en l’edició anterior del open solidari hi van participar unes 510 persones en forma d’inscripció a les diverses activitats i a la fila zero. Es van sortejar uns 130 obsequis de les més de cinquanta empreses col·laboradores a les xarxes socials i al sorteig final. Gràcies a tots es va aconseguir entregar a l’AECC de Lleida 9.040 € per la causa.

Per tot això, us engresquem, i encoratgem a gaudir d’un cap de setmana intens i emotiu, compartint amb tot nosaltres aquest esdeveniment tant nostre com es ja l’open solidari del nostre club.

 

Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte, aclariment, aportació d’idees, etc, i aprofitem l’avinentesa per donar-vos les gràcies anticipadament, donat que la continuïtat del Open Solidari no seria possible sense tots els que, com vostès creuen en l’esperança i el canvi.

Atentament,

 Vocalia d’actes socials i solidaris

Junta Directiva del Club Natació Lleida