CLUB NATACIÓ LLEIDA Entitats esportives Lleida Lleida

CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL BASE 2023 - CLASSIFICATORI PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA

LES NOSTRES GIMNASTES ES DESPLACEN A SANTA COLOMA DE FARNERS

14/03/2023

El passat diumenge 12 de març les gimnastes federades de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet es van desplaçar a Santa Coloma de Farners per participar al Campionat de Catalunya Individual Base, on es van classificar 6 gimnastes del nostre club, en modalitat individual, per al Campionat d'Espanya que tindrà lloc a Pamplona del 18 al 23 d'abril.

Destaquem la 1a posició de l'Ariadna Piqué, campiona de Catalunya, en la categoria aleví maces. També van aconseguir una plaça per al Campionat d'Espanya en la mateixa modalitat les gimnastes Queralt Vinós (13a posició) i Juna Reñé (15a posició). En la categoria infantil cinta 2011, destaquem la 4a posició de la Laia Zafra i en la categoria infantil cinta 2010, la 10a posició de la Martina Bagó. En la categoria benjamí mans lliures, la Júlia Navarro (8a posició).

També volem felicitar a la Martina Català, la Martina Panadés, l'Ànnia Balasch, la Mariona Pifarré, l'Adriana Segura, la Lucia Segura, la Sofia Ciudad, la Maria Sauri i la Petra Gapirov. Enhorabona a totes per la vostra feina, dedicació i per com afronteu cada competició. Sou unes nenes admirables, boniques per fora i per dins. Que res aturi els vostres somnis, seguim endavant amb més força que mai!