CLUB NATACIÓ LLEIDA Entitats esportives Lleida Lleida

49é TROFEU ANIVERSARI CT URGELL 2018

DAVID COR, CAMPIÓ ABSOLUT MASCULÍ I VETERANS +35

18/06/2018

David Cor, jugador i alhora entrenador de Cadets i Juniors de l'Escola de Competició Tennis del CN Lleida, ha guanyat la prova Absolut Masculí, màxima categoria del 49é Trofeu Aniversari del CT Urgell 2018, campionat adscrit al Calendari Oficial de la FCT-Territorial Lleida. David, que ja porta algunes proves guanyades aquest any, va superar al jugador Alvaro Quintana, que és junior i entrena a la Federació Aragonesa de Tennis pel resultat de 6/2  7/5. En el primer set, David Cor no va donar opcions al jugador aragonés, jugant a la perfecció des del fons de la pista, imprimint un gran ritme al que Alvaro no va poder donar resposta. En el segon set, el jugador aragonés va saber respondre amb més criteriles embestides d'en David que haver de salvar fins a 5 pilotes de set per acabar guanyant el segon set i el partit pel resultat de 6/2 7/5.

D'un altra banda, en David Cor ha guanyat també la prova Veterans +35 en la que s'ha imposat al jugador Fernando Cequier, del CT Lleida, pel resultat de 6/4  6/2.

Doble enhorabona David, ets molt gran!!!