CLUB NATACIÓ LLEIDA Entitats esportives Lleida Lleida

- CAMPIONAT DE CATALUNYA BASE - PLATA PER L'ALEVÍ DEL CNLLEIDA -

Els tres equips federats del CNLleida es classifiquen pel Campionat d'Espanya, que tindrà lloc al Novembre a Jérez de la Frontera

04/10/2022

Finalitzem el cap de setmana amb bones notícies.
El passat dissabte 1 d'octubre a les instal·lacions del Sicoris Club es va disputar el torneig classificatori, que donava pas al campionat d'Espanya.
L'equip aleví del nostre club es va proclamar Sotscampió de Catalunya, penjant-se la plata i amb un pas directe al campionat d'Espanya.
També destacar el 4t lloc de l'equip infantil, que es va quedar a 0'50 punts de la medalla de bronze, i l'equip cadete amb una 12a posició.

Per primera vegada, els equips de gimnàstica rítmica del Natació Lleida, amb un total de 17 gimnastes, participaran i portaran el nom del nostre club, al Campionat d'Espanya, que tindrà lloc al Novembre a Jérez de la Frontera.

Enhorabona gimnastes, families i equip tècnic!